Fysiotherapie het Wooldrik | Kim Schukkink
872
wpm-testimonial-template-default,single,single-wpm-testimonial,postid-872,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.4.1,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kim Schukkink

Inmiddels is het ruim drie kaar geleden dat ik met een diagnose ‘Frozen Shoulder’ binnen stapte bij fysiotherapiepraktijk het Woodrik. Direct vanaf het begin werden mijn klachten serieus genomen en werd er een behandelplan opgesteld. Er werd verder gekeken dan alleen mijn schouder en er vond overleg plaats tussen verschillende behandelaars. Vervolgens ontstond de afwisseling van fysiotherapie en osteopathie aangezien mijn hele lichaam blokkeerde. Ondanks een hele goede behandeling volgden een tweede en een derde Frozen Shoulder aan de andere kant. Er werd geen oorzaak gevonden en door de orthopeed werd ik afgeschilderd als pechvogel.

Bij fysiotherapie het  Wooldrik werd niet stug doorbehandeld maar juist verder gezocht. Samen en in overleg met de andere specialisten in de praktijk werden meerdere opties besproken en gekeken naar het gehele lichaam, naar mijn leefwijze, mijn voeding en naar mijn verleden. Ik ben ontzettend blij dat door de inzet en vasthoudendheid van Karin Rozendal we inmiddels een oorzaak hebben kunnen achterhalen. De jarenlange klachten aan mijn schouders en de rest van mijn gesteldheid komen uit een compleet andere hoek, mijn gebit. Daar heb ik nog een lange weg te gaan maar het ziet er naar uit dat wanneer  de problemen daar worden opgelost mijn lijf weer normaal zal gaan reageren.

Tot mijn schouder volledig hersteld is zal ik onder behandeling blijven maar als het gaat zoals we verwachten is het daarna niet meer nodig. Na ruim drie jaar is dat ontzettend goed nieuws maar ik denk dat ik toch ieder half jaar blijf komen voor een onderhoudsbehandeling voor osteopathie want dat bevalt me ontzettend goed!!

Ik heb deze review geschreven omdat ik echt iedereen kan aanraden deze praktijk te bezoeken wanneer je klachten hebt. Er is enorm veel kennis en ervaring binnen het team en er wordt echt verder gekeken dan alleen de kwaal.