Fysiotherapie het Wooldrik | 3care
645
page-template-default,page,page-id-645,page-child,parent-pageid-154,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.4.1,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

3Care gezondheidsprogramma

Het gezondheidsprogramma van 3Care is gemaakt om op een gezonde en eenvoudige manier het lichaam te ontdoen van afvalstoffen en overtollig vetreserve, zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Een gezond en schoon lichaam kan zichzelf goed herstellen. Onze verre voorouders aten in de juiste verhouding, zonder dat men er zich van bewust was. Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend. In de huidige tijd moeten we weer leren om dichter bij de oorsprong van onze leefstijl te komen.

Het gezondheidsprogramma is gebaseerd op 3 pijlers
• Lekker eten zonder tekorten
• Gezond bewegen in de buitenlucht
• Voldoende water drinken

Gezonde voeding is ook gebaseerd op 3 pijlers
• Gezonde koolhydraten
• Essentiële en gevarieerde eiwitten
• Essentiële en gebalanceerde vetzuren

Een ander belangrijk principe van het 3care voedingsprogramma is celprotectie.

2 Fasen programma
Het gezondheidsprogramma is verdeeld in 2 fasen.

Fase 1 

De eerste fase is bedoeld voor reiniging en herstel op celniveau. Dit doen we door het lichaam over te schakelen van een koolhydraat-verbrander naar een vetverbrander. Dit doen we door 6 – 12 keer per dag iets te eten. Honger kennen we niet. In eerste instantie is dit bedoeld voor 30 dagen. Indien er meer tijd nodig is voor herstel, kan dit.

Opruimdagen
Om van een koolhydraatverbrander een vetverbrander te worden zijn de eerste 3 dagen hiervoor gemaakt. We noemen dit opruimdagen. We eten meer gezonde eiwitten en vetten. Tijdens deze opruimdagen wordt geen brood uit granen gegeten. Maar let op: 3Care heeft een eigen glutenvrij en graanvrij brood ontwikkelt, wat heel gemakkelijk zelf te maken is. Het 3Care brood mag wel op deze opruimdagen worden gegeten. Het smaakt verrukkelijk en zit boordevol gezonde vezels en vetzuren.

Vitaaldagen
Na 3 opruimdagen komen de vitaaldagen. Groente, rauwkost en fruit mogen in ruime mate en keuze worden toegevoegd. Tevens mag men een boterham of andere gezonde graankeuze eten, alhoewel 3Care brood een gezondere keuze is. Omdat smaak persoonlijk is en omdat het zeker niet meer vanzelfsprekend is dat voeding alles geeft wat een mens nodig heeft, vullen we 1 keer per dag aan met 1 x Multi Amino Excellent & 1 x Bio Salmon Fresh.
De voedingssuppletie voor optimale dagelijkse basisbescherming. Hiermee wordt stress in de lichaamscellen voorkomen en kunnen opgeslagen afvalstoffen en vetreserve worden afgevoerd.

3Care maakt het verschil
Als er tekorten ontstaan, haalt het lichaam eiwitten uit spierweefsel. De meeste diëten, die bedoeld zijn om af te vallen, zorgen niet alleen voor vetverlies, maar ook voor spierverlies. Dit is ongezond en brengt het lichaam in totale stress. Ook het hart is een belangrijke en onmisbare spier en hier valt zeker niet mee te spotten. Balans is het sleutelwoord voor een gezond resultaat en hierin maakt 3Care het verschil.

Onze huidige “gezonde” voeding bevat niet meer alle essentiële voedingsstoffen die een mens nodig heeft. Daarom heeft 3Care voedingssuppletie voor totale dagelijkse bescherming.

Fase 2

De tweede fase is de overgang naar stabiliteit in het lichaam om de kans op terugval zoveel mogelijk te beperken.

Het gezondheidsprogramma is gebaseerd op 3 belangrijke pijlers
• Het is eenvoudig toepasbaar in elke gezinssituatie
• Het is financieel laagdrempelig
• Medisch verantwoord op basis van recente wetenschappelijke inzichten

Coach
We bieden professionele hulp indien hier behoefte aan is.

 

Voor meer informatie over celprotectie kijk hier.

Hier voor kunt u terecht bij:
Inge Roozendal

Fysiotherapie

Oedeemtherapie

Orthomoleculaire  therapie

3care voedingstherapeute

 

      053-4311002 / 06-48312309

     inge@fysiotherapiehetwooldrik.nl